Nissan Juke Enigma

WEES ER SNEL BIJ

Slechts 250 exemplaren! 

Gestroomlijnd, duister, mysterieus. De looks van de Nissan JUKE Enigma dwingen respect af. Het is overduidelijk een Nissan, met kenmerkende details zoals de V-vormige grille, strakke, sportieve lijnen en boemerangvormige achterlichten. Tel daar nog eens de unieke designdetails van de Enigma bij op en u heeft een auto die overdag en ‘s nachts de show steelt. 

Maar wees er snel bij want van deze speciale uitvoering van de Juke komen er slechts 250 naar Nederland! 

Reserveer alvast uw Engima!

Nissan Juke Apple Carplay

New Nissan Connect

Het New Nissan Connect infotainmentsysteem is als een betrouwbare reisgenoot die altijd klaarstaat om u een handje te helpen. Geavanceerde navigatie met verkeersinformatie die continu wordt geactualiseerd. Naadloze integratie met uw smartphone via het 8 inch touchscreen zowel voor Apple Carplay en Android Auto

Vraag een proefrit aan

Ontdek deze exclusieve Nissan Juke Enigma

Nissan Juke Engima Youtube
Nissan Juke Enigma Akari

Zwarte Akari velgen

De Nissan JUKE Enigma hoeft niet veel geluid te maken om zijn boodschap luid en duidelijk over te brengen. Van de sober getinte 19 inch Akari lichtmetalen velgen tot de sensationele structuren op het dak en de spiegelkappen: ingetogen zelfvertrouwen is het kernprincipe. De discrete Enigma badge en designs aan de dakrand en C-stijlen voegen de finishing touches toe, met een knipoog naar de kenners.

Reserveer uw Enigma

km