Nissan e-NV200

Nissan e-NV200

Rijklaar vanaf
€32.685,-
excl. BTW

De 100% elektrische bestelautos

De Nissan E NV200 combineert de beproefde eigenschappen van de NV200 met de volledig elektrische aandrijflijn van de Nissan LEAF. U krijgt dus de laadcapaciteit en veelzijdigheid van een compacte bestelwagen met de voordelen van een elektrische auto. Het beste van 2 werelden!

100% elektrische Nissan e-NV200

Technologie in uw voordeel

U bent op zoek naar een veelzijdige bedrijfswagen met veel laadvermogen? Maar u moet als ondernemer wel een verantwoorde keuze maken. De Nissan E NV200 is door zijn volledig elektrische aandrijflijn en 4,2 m³ laadruimte heel aantrekkelijk om als zakelijk voertuig in te zetten. U bespaart op gebruiks- en onderhoudskosten en u kunt de brandstofpas de deur uit doen. Daarnaast betaald u maar 12% fiscale bijtelling en maakt u aanspraak op verschillende subsidies van de overheid. Zo houdt u de kosten voor uw bedrijfswagen ongekend laag.

Nissan e-NV200 grijs kenteken

Uw ideale reisgenoot

De Nissan E NV200 biedt door zijn volledig elektrische aandrijflijn niet alleen voordelen voor uw bedrijf. Ook voor uzelf of voor uw chauffeurs heeft elektrisch rijden prettige bijkomstigheden. Zo is de E NV200 net als zijn niet elektrische broer, compact en wendbaar, maar door de elektrische aandrijving ook ongekend stil. Dit in combinatie met de standaard automatische versnellingsbak en helling starthulp zorgt voor een ontspannen comfortabele werkdag achter het stuur.

Km