Nissan e-evalia

Nissan e-NV200 evalia

Rijklaar vanaf
€45.173,-

De Ultime MPV

Ruimte voor 7 personen in een compacte bruikbare MPV en de voordelen van elektrisch rijden gecombineerd in één auto, het kan met de NIssan E-EVALIA. Het comfort, de stille, en economische voordelen van elektrisch rijden en de mogelijkheid om het hele gezin met bagage mee te nemen maken van de Nissan E-EVALIA een uniek aanbod.

Nissan e-NV200 Evalia 100% elektrisch

E-NV200

Naast een 7-zits personen uitvoering is er van de Nissan E-NV200 ook een bedrijfsauto uitvoering, de E-NV200 Van. Deze bedrijfswagen combineert de ruimte en inzetbaarheid van een normale bedrijfsauto met de voordelen van elektrisch rijden. Naast fiscaal voordeel in de vorm van 12% bijtelling bespaart u ook op brandstof, onderhoud en andere gebruikskosten. Daarnaast helpt de standaard automatische transmissie bijdragen aan een meer ontspannen werkdag op de weg.

Nissan e-NV200 Evalia 7 persoonsuitvoering

Technologie en gebruiksgemak

De Nissan E-EVALIA is het recept van een MPV. Een ruime gezinsauto met een flexibel interieur en veel binnenruimte. Wat de E-EVALIA uniek maakt is de combinatie met een volledig elektrische aandrijflijn. Al meer dan 180.000 Nissans verlieten de fabriek met deze techniek, welke garant staat voor comfort, betrouwbaarheid en uiterst lage gebruikskosten. Met de vernieuwde 40 Kwh accu heeft Nissan E-EVALIA een actieradius van 301 km uiteraard zonder te tanken. Daarnaast geniet u in Nederland van fiscale voordelen van een volledig elektrische auto, u betaalt maar 12% fiscale bijtelling.

Km