Nissan NV300

Nissan NV300

Rijklaar vanaf
€24.645,-
excl. BTW

Klaar elke klus met gemak

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus geen enkele bedrijfsauto is hetzelfde. De Nissan NV300 speelt hierop in met een grote verscheidenheid aan varianten en uitvoeringen. Of u nu behoefte heeft aan meer laadvermogen, meer lengte of meer zitplaatsen, de NV300 is er in een geschikte variant. Kiest u voor een van of dubbel cabine van uitvoering dan is het bijvoorbeeld mogelijk om het interieur af-fabriek af te timmeren ter bescherming van het interieur van uw NV300.

Nissan NV300 uitvoeringen

Geavanceerde eenvoud

Voor uw bedrijf is het belangrijk om bereikbaar en op tijd te zijn. Door Nissan Connect is beide voor u geen probleem meer. Het systeem combineert navigatie met bluetooth technologie, zodat u overal op tijd arriveert. Daarnaast bent u onderweg altijd op een veilige manier bereikbaar. Uw Nissan NV300 wordt uw kantoor. Naast Nissan Connect kan de NV300 o.a. worden voorzien van een achteruitrijcamera, zodat u op elke locatie veilig kunt manoeuvreren. Verder legt u ontspannen langere afstanden af met cruise control en of automatische versnellingsbak

Nissan NV300 interieur

Kostenbesparing

Een bedrijfsauto is een belangrijke kostenpost binnen uw bedrijf. De NV300 is ontwikkeld met deze gedachten in het achterhoofd. Door gebruik te maken van zuinige, krachtige motoren blijven uw brandstofkosten binnen de perken, zonder in te leveren op trekkracht. Daarnaast wordt door middel van een start-stop systeem en een schakelindicator het verbruik tijdens uw werk geoptimaliseerd. Bovendien kunt u er voor kiezen om de eco-modus te activeren. Op deze manier springt uw Nissan NV300 nog zuiniger met brandstof om wanneer uw als van de auto vraagt.

HOE KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?

Nissan NV300
Km