Nissan NV400

Nissan NV400

Rijklaar vanaf
€28.310,-
excl. BTW

Niets zo veelzijdig als een NV400

Een veelzijdige klantenkring vraagt om een veelzijdige bedrijfswagen. Om de Nissan NV-400 zo breed mogelijke inzetbaar te maken is het leverbaar in een groot aantal varianten:

  • NV400 Chassis Cabine of Platform Cabine; een basis om op te bouwen
  • NV400 Open laadbak, kipper of bakwagen
  • NV400 Dubbel cabine: 7 personen en materieel vervoeren

Voor iedere toepassing is een geschikte NV-400 te vinden, kies de variant die bij u of uw bedrijf past.

Nissan NV400 dashboard

Uw mobiele werkplek

De cabine van uw NV400 is eigenlijk een mobiele werkplek. Om uw werkdag zo aangenaam mogelijk te laten verlopen is aan alles gedacht. Een ergonomische inrichting, goed geluidsisolatie en goed zicht rondom maken van de Nissan NV400 een prettige reisgenoot. Daarnaast zorgen tal van opbergmogelijkheden en technische hulpmiddelen voor een comfortabele reis van A naar B. Zo is de NV400 o.a. uit te rusten met:

  • Cruise Control
  • Bluetooth connectiviteit

Dit maakt van de NV-400 een ruime, overzichtelijke bedrijfsauto zonder concessies te doen op comfort, gebruiksgemak en inzetbaarheid.

Nissan NV400

Breder inzetbaar

Door toevoeging van accessoires verbreedt u de capaciteiten van uw Nissan NV400 nog verder. Zo vergroot u de laadcapaciteit door een trekhaak te monteren, maakt u het vervoeren van lange lading eenvoudiger door toevoeging van een imperiaal met loopbrug en voorkomt u beschadiging van uw bedrijfswagen door bescherming op de achterruiten.

HOE KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?

Nissan NV400
Km