Verkoopadviseur M/V

Voor onze Steza vestiging in Emmeloord zijn wij op zoek naar zelfstandig verkoopadviseur. Ben jij in staat om onze klanten op weg te helpen met hun nieuwe Nissan? En ben je woonachtig in de omgeving van Emmeloord? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij:
Onze verkoopadviseur (m/v) heeft gastheerschap en het overtreffen van klantverwachtingen hoog in het vaandel staan. Je adviseert klanten bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto en beweegt je net zo gemakkelijk in een virtuele showroom als in de echte verkoopomgeving. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor het verzorgen van een optimale presentatie van onze occasions in zowel de showroom als op het internet.

Je bent proactief, zelfstandig en positief kritisch. Je kijkt verder dan alleen je eigen werkplek. Je neemt verantwoordelijkheid en hebt commercieel talent. Je kunt goed luisteren naar de wensen van de klant en je inleven in hun situatie. Hierdoor ben je in staat om het juiste advies uit te brengen en overtuigt hiermee de klant om tot aankoop over te gaan. Je bent actief in het zoeken, benaderen en verwerven van nieuwe klanten.

Ons aanbod:
Een commerciële functie in een team met informele werksfeer waarin ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. Uiteraard bieden wij een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden behorend bij deze commerciële functie.

Over Steza:
De Nissan-autobedrijven Beltman in Rijssen, Lesscher in Hengelo en Aben en van de Schelde in Emmeloord en Zwolle slaan de handen ineen onder de naam STEZA. ‘Steza betekent pad of weg. We slaan samen deze weg in om onze klanten meer service te kunnen bieden en nóg professioneler te kunnen werken.

Ben jij onze nieuwe verkoopadviseur in Emmeloord?

Laat het ons snel weten en stuur je CV en korte motivatie naar vacature@steza.nl of via onderstaand formulier
Voor vragen over de vacature of over ons bedrijf? Neem dan contact op met Martijn Beltman 06-55163958 of stel je vraag via onderstaand formulier

Sollicitatie formulier

Geslacht
Slechts één bestand.
32 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.